Indmeldelse / Udmeldelse

INDMELDELSE

Hvis du gerne vil gå til fodbold i BS72, kan du henvende dig til en af trænerne fra holdet eller møde op til træning. (Trænerliste)

Du er velkommen til at prøvetræne i op til to uger, men så skal du også meldes ind, hvis du vil fortsætte med fodbolden i BS 72.

Indmeldelsen sker online ved at klikke på det rette hold nederst på denne side. Kontingent opkræves via onlinebetaling hos DBU og der er krav om, at man tilmelder sig abonnementsordning med sit betalingskort. Således trækkes kontingentbetaling automatisk efter tilmelding.

Du bliver først registreret som spiller på holdet/medlem af klubben, når vi har modtaget betaling for indeværende halvår.

Medlemstype Halvårlig kontigent
Legeholdet (U4-U7) 200 kr.
Ungdom (U8-U10) 350 kr.
Ungdom (U11-U19) 450 kr.
Senior under 23 år 550 kr.
Senior 800 kr.
Motionister 700 kr.
Passive (Helårligt) 200 kr.

UDMELDELSE

Skulle du pludselig ikke have lyst til at spille fodbold BS72 er det VIGTIGT at du melder dig ud,

så vi ikke bliver ved med at opkræve kontingent.

Dette kan gøres ved at aflevere udmeldelsesblanketten til en af dine trænere, eller på mail til niko@bs72.dk

spillerlicens skal søges af den ny klub

Alle henvendelser vedrørende kontingent, indmeldelse og udmeldelse rettes til:

Nikolaj Andersen
mail: niko@bs72.dk