Menu

BS 72's Kvinder fra Østrækken møder Politiets Kvindelandshold

image
04. februar 2020 kl. 07:56
onsdag den 26/2 kl. 17.45 på Albertslund stadion

BS 72's Kvinder fra Østrækken møder Politiets Kvindelandshold onsdag den 26/2 kl. 17.45 på Albertslund stadion til en træningskamp.

Kampen er dels en af flere som vores kvinder benytter sig af for at komme i gear til den kommende sæson, dels en opvarmningskamp for Politiet, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM i Trondheim i Norge.

Vi forventer en spændende kamp på et højt niveau på kommunens fine kunstgræsbane. Inden kampen møder landsholdspillere fra hele landet ind til taktisk oplæg, peptalk og et træningspas.

Der har dog som optakt hertil været en del logistik, idet kvindelandholdet kun havde mulighed for at møde os onsdag i uge 9, mens vi ikke råder over kunstbanen i tidsrummet 16:30-19:30.

Heldigvis har jeg nogle gode og forstående formandskollegaer, som har udvist god sportsånd og fleksibilitet, så vi har kunne låne banetider af dem begge. – Tak for det!

Vi glæder os til at tage godt imod landholdet og håber på en fin kamp med mange tilskuere - det er jo ikke hver dag der er landskamp i Albertslund...

Sportslig hilsen

Hans-Carl Evers Hansen
Formand BS 72