Velkommen i klubben

KLUBBEN:

Boldklubben Syd af 1972 – I daglig tale BS72, er centreret omkring klubhuset, Vridsløsevej 1 i Albertslunds sydlige hjørne grænsende op til Vallensbæk ved ”BS parkens” idylliske rammer

•  BS72 er en breddeklub, hvor der skal være plads til ALLE
Alt arbejde I BS72 er frivilligt ubetalt arbejde.
I BS72 prioterer vi det sociale højt
Alle træner samtidig (tirsdage og torsdage)
Weekend kampe samles hveranden lørdag, hvor der er SUPERLØRDAG med med hoppeborg, undendørsbar og grill m.m afhængigt af vejret

KONTAKTPERSONER:

Hans-Carl Evers Hansen Tlf. 2859 9012
Sportslig leder
Morten Andersen Tlf. 4044 4100
Mikael Hornstrup Tlf. 2332 9981
Medlemsansvarlig
Nikolaj Andersen Tlf. 2578 1378

INDMELDELSE:

Hvis du gerne vil gå til fodbold i BS72, kan du henvende dig til en af trænerne fra holdet eller møde op til træning.
Du kan prøvetræne i op til to uger, hvorefter du skal meldes ind.
Man er først berettiget til at spille kampe når kontingentet er betalt

KONTINGENTSATSER PR HALVÅR:

Legeholdet  (U4-U7) 200 kr.
Ungdom  (U8-U10) 350 kr.
Ungdom  (U11-U19) 450 kr.
Senior (under 23 år) 550 kr.
Senior  800 kr.
Motionister 700 kr.
Passive 200 kr. (Helårlig)

Kantinen i klubhuset som bliver kaldt ”HUSET” er klubbens samlingspunkt, både før, under og efter kampene.

KLUBHUSET:

”Huset” drives af frivillige, har du/i interesse for at hjælpe til kan i kontakte GITTE på tlf. 2237 1137

Træner:

- klubbens ungdomstrænere er frivillige og ulønnede. Der er ofte tale om en forældre.

- Klubben prøver altid på at uddanne trænererne.

- Som træner i BS får du en træningspakke, og bliver invteret med til klubfeste, trænermøder og andre arrangementer.

Spiller:

- Som spiller i BS72 er du en del af et større fællesskab.

- Som spiller i BS72 skal du udvise respekt for din træner og holdleder samt alle andre i og uden for klubben.

- Som spiller i BS72 repræsenterer du klubben.

Forældre:

- Som forældre i BS72 er du en del af et større fællesskab.

- Som forældre i BS72 skal du huske på, at du også repræsenterer klubben.

- Som forældre i BS72 forventes det, at du vil hjælpe til med nogle af de praktiske opgaver, som kræves af en frivillig forening.

Legeholdet U5:

Holdet er et indslusninghold til de øvrige hold i klubben.
Både forældre og børn kan hygge sig her og lære mere om klubben inden børnene rykker op.

Der er mere fokus på tryghed, leg og trivsel end fodbold, og holdet får en masse fodboldrelaterede oplevelser.

Stor forældredeltagelse forventes.

U6-U7:

Her er der stadig tale om fodbold på begynderniveau, men stille og roligt kommer der mere fokus på fodbold.

Holdet deltager i DBUSjællands 3-mandsstævner, og der vil typisk være ligelig fordeling af spilletid.

Kampe/stævner foregår typisk i weekender.

Forældreopbakning er påkrævet for at sikre læring i trygge rammer.

U8-U10:

Der er i stigende grad fokus på fodbold – ikke mindst teknik, spilforståelse og fair play.

Der spilles DBUSjællands 5-mandsstævner og for de ældstes vedkommende også turnering.

Niveaudeling/ kønsopdeling kan finde sted, hvis der er mange spillere og stor forskel på størrelse, evner og udvikling.

Kampe/stævner foregår typisk i weekender
forældreopbakning er påkrævet for at sikre udvikling i trygge
rammer, kørsel til kampe og generel trivsel omkring holdet.

U11-U13:

Holdene spiller nu 8-mandsturnering under DBUSjælland i den/de rækker, der er passende for de enkelte hold.

Spillerne bliver pålagt et større ansvar og taktiske elementer er nu en naturlig del af kamp og træning.

Kampe foregår typisk på hverdage.

Forældreopbakning er påkrævet for at sikre udvikling i trygge rammer, kørsel til kampe og generel trivsel omkring holdet.

U14-U19:

Holdene spiller nu 11 eller 8-mandsturnering under DBUSjælland i den/de rækker, der er passende for de enkelte hold.

Offside og de mere taktiske aspekter af fodbold udfordres under hensyntagen til holdenes niveau og evner.

Kampe spilles typisk i weekender.

Der er også fokus på at sikre fastholdelsen af spillerne i klubben, når uddannelse, fritidsarbejde, venner og kærester m.m. begynder at fylde meget i teenagernes liv.

Forældreopbakning er stadig vigtig – også selvom de unge ofte siger noget andet – vi har brug for forældre omkring holdene for at sikre kørsel til kampe og den generelle trivsel i klubben og på holdende.

Senior:

Klubben råder over et Herre Serie 3 og et U21 hold i serie 6.
Samt et 11-mands Kvindesenior hold i sjællandsserien

Tilgangen til fodbold forventes at være seriøs og respektfuld både til træning og kamp.

Der ses dog velvilligt på spillernes brug for tid til uddannelse og erhvervsarbejde m.v.

Der er særdeles gode rammer omkring holdene mht. udstyr, træningstider osv.

Herudover vægtes det sociale og godt kammeratskab højt og vi har INGEN lukkede hold.

Motionister:

Afdelingen består af:
• Et Old Girls hold, som spiller 8-mandfodbold
• 3 Veteran hold, hvor de 2 hold spiller 11-mands under DBU Sjælland og et 7 mands som spiller i en lukket turnering ”De seks”.
• Et Superveteranhold, som spiller 7-mandsfodbold i en lukket turnering ”De seks”.

Fælles for holdene er moderat træning udenfor turneringen, og ellers kampe på ugentlig basis i turnertingen.

Det sociale vægtes højt, men da mange har været aktive i mange år, bliver der gået til den i kampen.

Afdelingerne forventes desuden at løfte en del opgaver i klubben og være kulturbærere for de yngre generationer/ de nye i klubben.

Passiv:

For 200 kr. årligt kan du være passivt medlem af klubben.

Det kan være, at bentøjet ikke kan længere, at du er skadet i længere tid, eller bare ikke har tiden at være med på et hold.

Det kan også være, at du bare vil med til at støtte klubben generelt.

I hvert fald er det en mulighed for at bevare tilknytningen til BS 72.